Vacature: Allround Service Engineer HCTronic Heater Cooler Systems

05-25-2023

Word onderdeel van ons team als Allround Service Engineer bij HCTronic Heater Cooler B.V.!
 
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de medische sector?
Dan hebben we goed nieuws voor jou! HCTronic Heater Cooler B.V., een toonaangevende leverancier van geavanceerde medische apparatuur oplossingen en services, is op zoek naar een getalenteerde en ervaren Service Engineer om ons team te versterken.
 
Als Service Engineer speel je een cruciale rol in ons serviceteam. Je krijgt de kans om je vaardigheden en kennis toe te passen bij het uitvoeren van
onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan onze state-of-the-art Heater-Cooler systemen. Bovendien zul je deze systemen op locatie bij de klant in bedrijf stellen en technische ondersteuning bieden aan onze R&D-afdeling bij de doorontwikkeling van onze technologie.
 
We zoeken een enthousiaste professional met minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in service- en/of onderhoudswerkzaamheden.
Een technische opleiding op minimaal mbo-niveau 4 in elektrotechniek, werktuigbouwkunde of mechatronica is vereist, evenals uitstekende documentatievaardigheden. Kennis van medische apparatuur is een pre. Je zult in een dynamische omgeving werken waarin je kunt bijdragen aan lopende en nieuwe projecten. Bij HCTronic Heater Cooler B.V. geloven we in de groei en ontwikkeling van onze medewerkers.
 
We bieden uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei, waaronder trainingen en cursussen. Daarnaast kun je rekenen op een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om door te groeien binnen ons bedrijf.
 
Klinkt dit als een interessante uitdaging voor jou? Bezoek onze website www.hctronic.nl voor meer informatie over ons bedrijf, onze producten en diensten.
 
Wil je graag meer weten over deze specifieke functie? Neem dan contact op met Jihad Lahtal via 06-42133994 of stuur een e-mail naar jihad.lahtal@hctronic.nl

Vacature: Allround Service Engineer HCTronic Heater Cooler Systems

Certification

Medical Device Regulation (EU) 2017/745 certified.

Fully automated periodic heat disinfection cycle according to EN-ISO-15883-1.

CE
Approved for clinical use in the European Union.